Digital books

Otkrijte svet čuda s našim interaktivnim digitalnim knjigama. Naše nove digitalne knjige su fantastičan put da vaši mališani otkriju čudesni svet u kojem žive.

Pomaže da deca čitaju što češće

Što više pristupa imaju dobrim knjigama, deca su bistrija i srećnija. McDonald’s™ želi da pomogne da čitanje bude zabava, uz pomoć interaktivnih digitalnih knjiga koje pokrivaju sve vrste oblasti. Mi krećemo s dve knjige. Najveći svetski gradovi i Čuda prirode, a nakon toga ćete moći da preuzmete novu knjigu uz svaki novi program Happy Meala™.

DK, izdavač nagrađivan u svetu, čiji opširni asortiman dečjih knjiga donosi zapanjujuće informacije zajedno s čarobnim ilustracijama i dizajnom, pomaže da McDonald’s™ oživi te knjige.

Dodirni. Pročitaj. Otkrij. Igraj se.

Naše knjige su u paketu sa uzbudljivim činjenicama s kojima deca mogu uzajamno komunicirati na sve načine putem Apple ili Android smart telefona ili tableta.
Deca mogu da uvećavaju slike, reprodukuju zvukove, pomeraju slike i još mnogo toga.

Kreirajte nove knjige

Deca mogu da kreiraju sopstvene neverovatne knjige od početka do kraja na happystudio.com® . Ona mogu da biraju, povlače i ispuštaju reči i slike da bi gledala kako njihove knjige oživljavaju. Zatim te knjige dodajte u njihove biblioteke ili ih podelite sa prijateljima i porodicom.

Građenje biblioteke je jednostavno!

  1. Skeniraju simbol na kutijama Happy Meala i unutrašnjih postera pomoću programa skenera QR.
  2. Slede veze za preuzimanje besplatne aplikacije Happy Studio®  sa Google Play ili sa Apple App Store.
  3. Pokrenu program, odu u odeljak Digital Books i započnu njihovo preuzimanje na tablet ili smart telefon.
Digital books 1