Dobavljači

McDonald’s dobavljači imaju ključnu ulogu u ostvarivanju našeg uspeha, nudeći najkvalitetnije i proverene proizvode po konkurentnim cenama.

McDonald’s Srbija blisko sarađuje sa više od 35 vodećih dobavljača u Srbiji, nastojeći time da obezbedi kvalitetan izvor snabdevanja i najkvalitetnije proizvode.

Zajedno sa dobavljačima, kompanija kreira nove proizvode i teži da našim kupcima obezbedi prepoznatljiv i neodoljiv ukus koji je identičan u svakom od naših restorana širom Srbije. Mi ulažemo u poljoprivrednu industriju u Srbiji tako što koristimo kvalitetne domaće proizvode, uključujući godišnju nabavku koja iznosi 43% od ukupne sume novca koju izdvajamo za troškove hrane, kao i materijal od više od 20 dobavljača u Srbiji.

Mi kupujemo tamo gde kupuju naši potrošači – samo što je naša korpa malo veća. McDonald’s kupuje i služi u restoranima istu hranu koju naši potrošači koriste kod svoje kuće, isporučenu od strane proverenih srpskih kompanija.

Kompanija McDonald’s u Srbiji, u pripremi svojih proizvoda većinom koristi sirovine kupljene od domaćih proizvođača kao što su: jaja (Mikros Union Beograd), zemičke (Žitoban Zrenjanin), salate (Salat centar Beograd), prelivi (Desing Knjaževac).

Categories: