Founder’s day u Meku

U petak, 5. oktobra, slavili smo naš Founder’s Day – dan kada posebnu pažnju posvećujemo svojim osnivačima. U toku radnog dana, naši zaposleni iz kacelarija radili su u našim restoranima. Neki su se prisetili kako je to biti u direktnom kontaktu sa gostima, a neki su to iskusili po prvi put. Od pomaganja gostima oko izbora novih burgera, preko poručivanja putem Self-order kioska i pozdravljanja gostiju, naši zaposleni su imali priliku da iskuse Guest Experience menadžment.

Desanka Landauer, naša direktorka marketinga je bila u ulozi Guest Experience Leader-a, tj. osobe koja predstavlja domaćina u restoranu. Ona je dočekivala goste, razgovara sa njima, pomagala porodicama u odabiru porudžbina i činila sve da se gosti osećaju dobrodošlo i prijatno u restoranu. S obzirom da je bio rush hour, Desanka je radilia i poziciju Table Service, kao i na poziciji na Drive liniji, što joj je bilo najintresentnije. Dan joj je bio veoma dinamičan i kaže da se dosta razlikuje od njene svakodnevice na poslu, ali da je zajedničko to što je gost sa svojim  potrebama uvek u centru pažnje. Biti lice u lice sa gostima je jako važno jer se iz druge perspektive pružaju razne korisne informacije. Smatra da je neophodno da svako ko radi u McDonald’s-u iskusi i ovaj deo posla.

Marina Trnavčanin, inače marketing koordinator, imala je prilku da pomaže gostima prilikom naručivanja putem Self-order kioska. Rekla je da su ljudi generalno zainteresovani da korsite nov sistem naručivanja i da su nove tehnologije značajno uanpredile njihovu uslugu. Njoj se dopalo što je ponovo imala priliku da bude u direktnom kontaktu sa gostima.
Jasmina Tomić, business consultant,  takođe je imala priliku da bude na usluzi gostima – ona ih je dočekivala na vratima, pomagala im u odabiru porudžbine i starala se o tome da njihova poseta bude što ugodnija i razgovrala sa njima o njihovim navikama kada je reč o poseti restorana.
Gordana Simidžija, trening asistent, odlično se snašla u svojoj novoj ulozi, jer je prvih 25 godina svoje karijere proverala u restoranu, tako da joj je Table Service išao od ruke.
Naš kolega Stevica Čubrilov je takođe radio Tabel Service, ali je imao pune ruke posla, tako da smo samo uspeli da ga fotografišemo. 🙂

Categories: