Hrana u McDonald’s restoranima

Salata

Salate u svim McDonald’s restoranima su svakodnevno sveže spremljene za posluživanje. Naše salate sadrže različite mešavine detaljno očišćene i oprane zelene salate i različitog povrća, u zavisnosti od tipa salate. Na primer, naša Garden salata sadrži: Mešanu salatu (Iceberg, crveni kupus, šargarepa), svež paradajz, svež krastavac, kao i dressing (Blue cheese, Balsamico, Jogurt).

Salate se u restoranima čuvaju na odgovarajućoj temperaturi i na taj način u potpunosti čuvaju svežinu, karakterističan ukus i hranljivu vrednost. Gotove salate uvek se poslužuju sveže našim gostima, a vrstu preliva odabirate prema vašem ukusu.

Mi ne koristimo nikakve konzervanse u našim salatama sa povrćem.

Pomfrit

Naš svetski poznati pomfrit, prepoznatljiv je zato što je napravljen od specijalno odabranih, kvalitetnih sorti krompira. To ga i čini neodoljivim: hrskav i sa zlatnom bojom spolja, a mekan iznutra. Spremamo ga u biljnom ulju. McDonald’s svetski poznati pomfrit pravi se od posebnog krompira selektiranog prema kvalitetu, ukusu i veličini. Naši dobavljači seku krompir, pripremaju ga i zamrzavaju pre dopremanja u restorane. Oni se potom prže u restoranima, tako da ih kupci dobiju hrskave, tople i sveže.

Categories: