Igračkice „Tajne avanture kućnih ljubimaca 2“ od 07. juna u okviru Happy Meal ponude

Tajne avanture kućnih ljubimaca 2 je jedan od najočekivanijih filmova ove godine. U pitanju je nastavak blokbaster komedije iz 2016. godine koji je imao najbolje vikend otvaranje ikada. Film istražuje emotivni život naših ljubimaca i odgovara na pitanje koje oduvek intrigira svakog vlasnika: „Šta naši ljubimci zaista rade kada nismo kod kuće?“. Nastavak je okupio omiljene poznate likove kao što su Maks, razmaženi terijer, Kloi, zanimljiva mačka ili Grudvica, buntovni zeka!

Uz svaki kupljeni Happy Meal obrok, deca će dobiti igračkicu, kućnog ljubimca inspirisanog likovima iz popularnog filma, a svaka od tih figurica ima karakterističan izgled. Takođe svaka igračkica ima jedinstvenu funkciju bilo da je u pitanju kretanje u smeru laserskog svetla, mahanje repićem, okretanje u krug, podizanje ušiju i mnoge druge zanimljive pokrete.

Tokom pet nedelja deci će na raspolaganju biti 12 igračaka kućnih ljubimaca, Maks, Kloi, Mel, Divna… Prva serija u svim McDonald’s restoranima biće dostupna od 07. juna 2019. godine.

Sigurni smo da će deca uživati u igri sa svojim novim kućnim ljubimcima.

Igračkice „Tajne avanture kućnih ljubimaca 2“ od 07. juna u okviru Happy Meal ponude

 

Categories: