Nove letnje poslastice u McCafé ponudi

Leto je već stiglo i potrebe za osveženjem su sve veće, a McCafé, koji postoji u okviru 14 naših restorana, nudi veliki broj hladnih i toplih napitaka, kao i osvežavajućih poslastica. Početak leta je vreme kada se McCafé ponuda dopunjuje novim kolačima.

Ovu sezonu će obeležiti čokoladni i voćni ukusi. Zadovoljstvo predaha i ispijanja kafe ili drugog napitka po vašem izboru, najbolje je upotpuniti neodoljivim kolačima iz nove ponude: Dunavski talas, biskvit-kolač sa višnjama preliven čokoladom, Malina šnit, čokoladni biskvit-kolač sa jogurtom, kremom od brusnica i malinama, Švedska torta, kolač od badema i kikirikija sa karamelom i nugat glazurom ili Čoko kokos, biskvit-kolač od kokosa i čokolade preliven glazurom sa mrvicama kokosa.

Kafa koja je u ponudi McDonald´s restorana je 100% sveža arabika, najvišeg kvaliteta, dopremljena isključivo od dobavljača koji posluju u skladu s održivim razvojem i poseduju Rainforest Alliance sertifikat. Svoje omiljene kafe gosti McCafea mogu dodatno obogatiti sa ukusima lešnika, čokolade, vanile i karamela.

Svi sastojci za proizvode u ponudi McCafé-a su pažljivo birani i detaljno kontrolisanog kvaliteta, tako da gostima restorana garantuju uživanje.

Nove letnje poslastice u McCafé ponudiNove letnje poslastice u McCafé ponudi 1

 

Categories: