Otvoren McDonald’s restoran u PROMENADA šoping centru

Dvadeset i sedmi McDonald’s restoran u Srbiji, a četvrti u Novom Sadu, otvoren je danas, u okviru PROMENADA šoping centra.

„U novi restoran smo investirali 800.000 evra i direktno obezbedili posao za 30 novih radnika. Restoran u PROMENADA šoping centru je prvi koji otvaramo od početka godine i u godini kada slavimo značajan jubilej, trideset godina rada u Srbiji. Nastavićemo i naredne godine da širimo poslovanje i zapošljavamo nove ljude“, izjavio je Veselin Janićijević, direktor kompanije McDonald’s Srbija.

McDonald’s nastavlja sa uvođenjem najsavremenijih tehnologija, pa će restoran u PROMENADA šoping centru biti čak deveti objekat koji poseduje terminale za poručivanje – self order kioske i digitalni meni bord. Na tri kioska u restoranu gosti mogu samostalno, koristeći ekran osetljiv na dodir, da odaberu željene proizvode, poruče ih i plate karticom na samom terminalu, ili gotovinom na posebnoj kasi. Takođe će se i u ovom restoranu primenjivati made for you koncept, što znači da će tek nakon što gost naruči, njegova porudžbina početi da se sprema.

Radno vreme McDonald’s restorana u okviru PROMENADA šoping centra je od 10 do 22 časa tokom cele nedelje.

Categories: