Nova usluga u McDonald’s restoranima – Walk Thru

Nova usluga u McDonald’s restoranima – Walk Thru

 

Nova usluga u McDonald’s restoranima – Walk Thru

25. jun 2020. – Trideseti, jubilarni McDonald’s restoran u Srbiji, otvoren je danas u Beogradu, u okviru BEO šoping centra.

Od polovine avgusta McDonald’s u Srbiji je u određenim restoranima širom zemlje, spisak svih restorana možete pogledati ovde, uveo novu uslugu za svoje goste – Walk Thru koja podrazumeva da hranu možete poručiti na posebnom prozoru namenjenom ovoj usluzi, bez ulaska u sam restroran.

Uslugu Walk Thru svi gosti u navedenim restoranima sada mogu koristiti u periodu od 21,00 do 01,00 časova, izuzev restorana koji rade do ponoći, što je sve navedeno na sajtu kompanije.

„Pandemija COVID-19 koja je i dalje prisutna nas je navela da počnemo da razmišljamo o dodatnim uslugama koje možemo da ponudimo našim gostima i zbog toga smo uveli Walk Thru, kao pandan Drive Thru, kako bi i naši gosti koji nemaju automobil, a žele da poruče hranu u večernjim časovima, imali tu mogućnost. Prvi utisci naših gostiju su veoma pozitivni. Nastavićemo da kreiramo nove pogodnosti i u mesecima koji su pred nama.“ navela je Desanka Landauer, direktorka marketinga u McDonald’su u Srbiji.

Categories: