Završene obe nagradne igre „Srećni McObrok“ i „Osvoji put na utakmicu“

McDonald’s je tokom aprila i maja meseca organizovao dve nagradne igre za sovje goste. Svi gosti McDonald’s restorana koji su od 01. aprila 2018. do 15. maja 2018. godine kada su se održavale nagradne igre „Srećni McObrok“ i „Osvoji put na utakmicu“, kupili neki od McDonald’s obroka koji se sastoje od burgera + pomfrit ili salata + piće, imali su šansu da osvoje jednu od šest glavnih nagrada. Nagradni fond činilo je šest kompleta karata za dve osobe  i putovanje u Moskvu na utakmicu Srbija-Brazil, kao i 20.000 McDonald’s proizvoda – pita od jabuke, junior pomfrit, sladoledi i drugi McDonald’s proizvodi.

Srećni dobitnici koji su osvojili glavne nagrade su: Goran Kovačević iz Beograda, Haris Ljajić iz Novog Pazara, Branislava Vranić iz Novog Sada, Nenad Pavićević iz Beograda, Milan Tešović iz Beograda i Vesna Čubljić iz . Svi oni će uživati u uakmici Srbija – Brazil i ispuniti svoje snove. A sa njima će uživati i njima draga osoba koju su oni odabrali da obraduju ovako lepim putovanjem. Glavna nagrada obuhvata dve karte za utakmicu Srbija-Brazil, avio prevoz Beograd-Moskva-Beograd, transfer od aerodrome u Moskvi do hotela, hotelski smeštaj na bazi noćenja sa doručkom u period od 25 do 29. juna 2018.

McDonald’s je globalno sponsor FIFA događaja, a ove godine McDonald’s u Srbiji povodom proslave 30 godina rada odlučio je da na ovaj način nagradi svoje stalne goste. Čestitamo svim dobitnicima!

dobit456 dobit123

Categories: