Imaš pitanje? Imamo odgovor
Prijava se vrši popunjavanjem “Upitnika za kandidate za rad u McDonald’s restoranima”, koji se nalazi u okviru sekcije “Zaposlenje” na sajtu www.mcdonalds.rs . Druga opcija je da upitnik potražite u restoranu koji Vam najviše odgovara.
Zavisi od pozicije za koju se prijavljujete. Opšte pravilo je da kandidate pozivamo u roku od 7 dana, dok proces regrutacije može da traje do dve nedelje.
Potrebno je da imate 18 godina. Zakonom je predviđeno da može da se radi sa minimalno 15 godina života, uz neophodnu saglasnost roditelja/staratelja.
Jeste, mi garantujemo da su svi lični podaci koje ste ostavili zaštićeni od neovlašćenog preuzimanja.Prilikom kontaktiranja, koristićemo Vašu jedinstvenu e-mail adresu koju ste naveli u upitniku, te Vas molimo da proverite da li ste uneli ispravan e-mail pre nego što pošaljete svoju prijavu.
Da, možete se prijaviti na koliko god pozicija želite i gde god želite. Međutim, u obzir ćemo redom uzimati po jednu Vašu prijavu, te dobro razmislite na koje se pozicije prijavljujete i gde biste voleli da radite.
Potrebno je da odvojite svega dva minuta za popunjavanje online prijave.
Naravno, naši rasporedi rada su izuzetno fleksibilni i idealni za đake i studente, jer im omogućava da usklade svoje redovne obaveze sa poslom.
Trudimo se da Vas kontaktiramo u najkraćem mogućem roku, što je obično do sedam dana od dana dospeća Vaše prijave.
Da, možete se prijaviti ponovo, samo popunite novu prijavu.
U zavisnosti od Vaših potreba, ugovor o radu može biti na puno radno vreme (40 sati nedeljno), ili nepuno radno vreme (20/30 sati nedeljno). Naravno, ugovorom o radu se garantuju sva prava i obaveze koje proizilaze iz Zakona o radu Republike Srbije.
Plata se isplaćuje jednom mesečno.
Naši restorani se otvaraju u različito vreme, a neki rade i 24h. Npr. Prva jutarnja smena može početi u 05:00h. Smene su kreirane tako da odgovaraju Vama, a istovremeno se poštuje zakon o radnom vremenu i usklađuju poslovne potrebe.

Jedna od prednosti rada u kompaniji McDonald’s je ta što ne morate da brinete o tome šta ćete da obučete na posao. Mi Vam obezbeđujemo uniformu i dajemo Vam smernice šta je prihvatljivo da nosite na posao.

Uobičajeni pravilnik o oblačenju podrazumeva sledeće:

  • Zatvorene i ravne patike ili cipele, tamne boje, gumeni đon
  • Nalakirani nokti, veštački nokti i napadna šminka nisu dozvoljeni

Definitivno. Cenimo talenat i podstičemo zaposlene da ostanu u našem kolektivu. Zapravo, više od polovine našeg menadžerskog i administrativnog tima svoju karijeru je započelo u restoranima. Ne postoje granice dokle i koliko brzo možete stići.
Svi polaznici, od restoranskog osoblja do polaznika programa “Trainee Managers” počinju sa istim razvojnim programom. Ali za “Trainee Managers” polaznike je malo intenzivnije. Zatim prelazite na prvi nivo “Management Development” programa, koji uključuje razne kurseve i mnogo iskustva u praksi. Nakon otprilike 20-24 nedelje (u zavisnosti od Vašeg dostignuća i koliko se trudite), faza “Trainee Managers” se završava i započinjete svoj menadžerski put, koji se razvija tokom cele karijere u kompaniji McDonald’s.