#NerfuMeku – Zabava je napolju!

A vi možete da osvojite vredne nagrade fotkajući se i snimajući video klipove sa igračkama iz Nerf Happy Meal serije. Učestvujte u nagradnom konkursu #NerfuMeku

Šta je potrebno?

Potrebno je da na Vašem Instagram nalogu ili u okviru komentara na Facebook objavu koja komunicira konkurs, objavite fotografiju ili video klip, u okviru kojih biste snimili ili fotografisali kako se sami, sa porodicom ili prijateljima zabavljate sa Nerf igračkama iz Happy Meal serije. Kao uslov da učestvujete u konkursu, neophodno je da uz objavljeno rešenje postavite i hashtag (oznaku) #NerfuMeku. Korisnik koji ima najviše lajkova za fotografiju ili video, osvaja zabavne i vredne nagrade. Pogledajte Pravila konkursa za sve detalje.

Nerf-Vizual

Nagrade

1)     Prva nagrada – Digitalni fotoaparat i McDonald’s vaučer za porodicu. Prema najboljem rezultatu po broju lajkova, na kraju Konkursa.

Nagradna-igra-Vaucer-02

2)     Druga nagrada – Sportski set (badminton komplet i odbojkaška lopta) i McDonald’s vaučer za porodicu. Prema drugom najboljem rezultatu po broju lajkova, na kraju Konkursa.

Nagradna-igra-Vaucer-04

3)     Treća nagrada – Selfie štap i McDonald’s vaučer za porodicu. Prema trećem najboljem rezultatu po broju lajkova, na kraju Konkursa.

Nagradna-igra-Vaucer-03

Datum dodele nagrada naknadno će se utvrditi u dogovoru sa pobednicima Konkursa.

 

Trajanje konkursa

Konkurs počinje 26. juna 2015. od 17 časova, kada možete postavljati Vaša rešenja i skupljati lajkove, i traje do 09. jula 2015. do 12 časova popodne. Nakon tog vremena, sva pristigla rešenja i lajkovi, se neće uzimati u razmatranje za nagrade.

Pobednike ćemo objaviti do 14. jula, na ovoj stranici, kao i na našoj Facebook strani.

PRAVILA