Otvoren novi McDonald’s restoran u Beogradu

Četrnaesti po redu McDonald’s restoran u Beogradu svečano je otvoren danas u Zemunu, na autoputu Beograd-Zagreb, u okviru NIS benzinske stanice „Zmaj 1“.
Presecanjem vrpce Tomasz Rogacz, direktor kompanije McDonald’s Srbija i Dejan Matić, predsednik opštine Zemun, svečano su otvorili restoran.

„Želja nas u McDonald’s-u je da uvek budemo dobar partner zajednice u kojoj poslujemo. Upravo investicijom od milion evra u ovaj restoran, obezbedićemo siguran posao za 50 radnika i aktivno učestvovati u razvoju Zemuna, kao jedne od najvećih beogradskih opština“, izjavio je gospodin Rogacz.

Drugi McDonald’s restoran u Zemunu je ujedno i 21. koji je otvoren u Srbiji. Restoran će ukupno imati 219 sedećih mesta, McCafe sekciju i baštu. Takođe, u okviru restorana naći će se i Play Land deo za igru, koji je namenjen najmlađima. Restoran će za sve goste biti otvoren od srede 19. marta.

“Svaka investicija, svako novo radno mesto značajno je za privredu i razvoj. Zemun svojim položajem i saobraćajnom infrastrukturom pogodan je za nova ulaganja i mi kao lokalna samouprava smo tu da investitorima budemo na usluzi. Čestitam kompaniji McDonald’s na novom restoranu i kompaniji NIS na prestižnom objektu, koji danas otvaramo, ” izjavio je Dejan Matić, predsednik opštine Zemun.

Kompanija McDonald’s u ovoj godini planira otvaranje još jednog restorana, i to na teritoriji grada Pančeva.