Press

Press 1

Otvoren restoran u Staroj Pazovi

Dvadeset i peti po redu McDonald’s restoran u Srbiji otvoren je 1. jula u Staroj Pazovi, u okviru renovirane benzinske stanice Petrol. Benzinsku stanicu i restoran svečano su otvorili Veselin Janićijević, direktor kompanije McDonald’s u Srbiji, Željko Bjelan, direktor kompanije Petrol u Srbiji i predsednik opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović.

Prvi McDonald’s restoran u Staroj Pazovi, a peti u Vojvodini ukupno ima 140 sedećih mesta, otvorenu kao i zastakljenu baštu, deo ponude iz McCafea, kao i McDrive. Radno vreme ovog restorana je od 0-24 časa. Restoran u Staroj Pazovi primenjuje i sada već dobro poznat „Made for You“ koncept služenja hrane. U onom trenutku kada gost poruči hranu, osoblje u kuhinji počinje da priprema njegovu porudžbinu, zavaljujući čemu gost dobija još svežiji obrok, pripremljen baš za njega.

„Investicija u ovaj objekat iznosi više od milion evra. Otvaranjem restorana obezbedili smo siguran posao za 40 radnika i na taj način direktno i aktivno učestvujemo u ekonomskom razvoju opštine Stara Pazova, a veoma nam je drago što ovaj restoran otvaramo u opštini koja se vezuje za visoko razvijeni preduzetnički duh“, izjavio je Veselin Janićijević, direktor kompanije McDonald’s u Srbiji.

4.7.2016.

 

Saopštenje za medije

U McDonald’s restoranima nema genetički modifikovanih sirovina

U McDonald’s restoranima u Evropi koriste se isključivo najkvalitetnije sirovine u proizvodnji hrane. To se odnosi i na Srbiju gde se koriste isključivo proizvodi i sastojci koji zadovoljavaju najviše evropske standarde kvaliteta i bezbednosti i u skladu su sa relevantnim zakonima u Republici Srbiji i Evropskoj Uniji. U kompaniji McDonald’s sprovode se redovne kontrole od strane relevantnih organa Republike Srbije. Takođe, redovno se sprovode i dodatne nezavisne eksterne i interne kontrole strogim internacionalnim pravilima, koja kontrolišu bezbednost i kvalitet hrane. Rezultati tih testova i kontrole u Srbiji uvek su bili među najboljima u Evropi.

Proizvodi od piletine u McDonald’s restoranima uvoze se od najboljih dobavljača iz Evropske Unije, koji ispunjavaju sve relevantne i neophodne zakone Republike Srbije i Evropske Unije. McDonald’s je jedna od prvih kompanija koja je u Srbiji uvela HACCP – najbezbedniji i najstroži sistem kontrole hrane u svetu. Takođe, McDonald’s je bio među prvima koji su transparentno prikazali sve nutritivne podatke svojih proizvoda, što gosti restorana posebno cene.

McDonald’s je najveći svetski lanac restoran, koji dnevno usluži nekoliko miliona gostiju prema najvišim standardima. Na naše zadovoljstvo tokom više od 25 godina poslovanja u Srbiji, gosti restorana prepoznaju naš trud da uvek ponudimo najkvalitetnije proizvode.

———————————————————————————————————————————————————–

Potrudili smo se da vam putem ovog internet sajta pružimo najvažnije aktuelne informacije o kompaniji McDonald’s u Srbiji i njenom mestu u našoj Korporaciji.

Na ovoj strani naći ćete saopštenja za javnost objavljena od početka godine. Takođe, ovde možete obaviti akreditaciju za praćenje rada kompanije McDonald’s u Srbiji i prijaviti se za dobijanje naših saopštenja i publikacija.Ukoliko su vam potrebni još neki podaci o našem radu ili imate predloge i sugestije vezane za McDonald’s, javite nam se.

Press kontakt:
Chapter 4
Milena Avramović-Bjelica
Phone: + 381 (0) 11 3862 560
Cell: +381 (0) 63 777 6 887
m.avramovic@chapter4.at