Experience - McDonalds
Zatvori

Koncept „Experience of the Future“ je ključni deo našeg plana ubrzanog razvoja i pomoći će nam da imamo bolji McDonald’s tako što će nam omogućiti da gostima pružimo novo, ličnije, jednostavnije i emotivnije iskustvo i okruženje u restoranu.
Šta čini naše restorane budućnosti?

Made for You koncept

U okviru našeg „Made for You“ koncepta više ne pripremamo burgere i pomfrit pre narudžbine,
već se hrana sprema specijalno za tebe, tek nakon što naručiš.
Na ovaj način obezbeđujemo našim gostima još svežije pripremljene obroke.

Self-order kiosci

Pored tradicionalnog naručivanja na kasi, na raspolaganju su ti i Self-order kiosci. Naruči obrok po izboru, plati karticom i prati broj porudžbine na ekranu. Kada se pojavi tvoj broj, preuzmi svoju porudžbinu na posebnom delu pulta za preuzimanje hrane. Na Self-order kiosku možeš i da skeniraš kupone sa popustom koji su dostupni samo na McDonald’s mobilnoj aplikaciji. Ukoliko želiš da naručiš na kiosku, a nemaš karticu, možeš da platiš svoju porudžbinu i gotovinom na kasi.

Posluživanje za stolom

Korišćenje naše nove usluge posluživanja za stolom je veoma lako i jednostavno. Ukoliko želiš da ti naši radnici donesu porudžbinu do stola, nakon unošenja porudžbine na Self-order kiosku, uzmi lokator koji se nalazi sa bočne strane kioska i na ekranu kioska upiši broj lokatora. Zatim odaberi sto po želji, udobno se smesti i postavi lokator na vidljivo mesto. Prilikom donošenja porudžbine, naš radnik će preuzeti lokator sa stola.

Mobilna aplikacija

Znamo da svi naši gosti vole kupone jer donose uštedu, pogotovo kada su na dohvat ruke. Zato smo sve kupone okupili na jednom mestu – u našoj McDonald's mobilnoj aplikaciji. Pored preuzimanja omiljenih kupona, aplikacija pruža i druge pogodnosti. Možeš da saznaš sve novosti i nutritivne vrednosti naših proizvoda, da pronađeš najbliže restorane i saznaš više o istoriji Meka u Srbiji , kao i brojne druge informacije. Ukoliko te zanima posao u Meku, aplikacija je povezana sa našom stranicom i uz par klikova se možeš prijaviti za neku od pozicija koje nudimo u našim restoranima.

Dobrodošli u McDonald’s budućnosti!