MyMcDonald's - McDonalds
Zatvori

Naruči.

Skupljaj.

Uživaj.

Preuzmi aplikaciju i registruj se!

Nagrađujemo.

tvoju vernost!

U McDonald’s aplikaciji skupljaj bodove uz svaku porudžbinu i zameni ih za omiljene proizvode.

Tako je lako: Naručiš - Skupljaš - Uživaš!

Kako do bodova? Uz svaku porudžbinu pre plaćanja skeniraj kod iz McDonald's aplikacije, bez obzira na to u kom si McDonald's restoranu i da li naručuješ na kasi, kiosku ili McDrive-u. Kada skeniraš kupone, bodovi će ti biti dodeljeni automatski, ne treba dodatno da skeniraš digitalnu karticu lojalnosti. Skupljene bodove kroz aplikaciju lako zameni za besplatne proizvode koje ćeš videti u odeljku sa nagradama. I još jedna sjajna vest: pri prvom skeniranju koda nagrađujemo te sa čak 100 bodova!

Pogledaj tabelu

vrednosti nagrada u bodovima!

MyMcDonald’s Info Pult

Ako imaš pitanje o MyMcDonald's Rewards programu

lojalnosti, odgovor potraži ovde!

Šta je MyMcDonald’s Rewards? Šta je MyMcDonald’s Rewards?

MyMcDonald's Rewards je program lojalnosti kojim nagrađujemo tvoju vernost! Sve što je potrebno je da skeniraš digitalni kod iz aplikacije svaki put kada poručuješ (i pre nego što platiš račun). Za svakih potrošenih 10 dinara dobijaš 1 bod, a skupljene bodove možeš da zameniš za besplatne McDonald’s proizvode.

Kako da znam za koje proizvode mogu da zamenim bodove? Kako da znam za koje proizvode mogu da zamenim bodove?

Ova informacija te čeka na 2 lokacije: u McDonald’s aplikaciji, u odeljku MyM koji se nalazi ispod tvoje digitalne kartice lojalnosti; kao i na našem sajtu. Pored svake nagrade piše koliko bodova ćeš potrošiti kada odlučiš da je aktiviraš.

Koliko često se menjaju nagrade? Koliko često se menjaju nagrade?

U uslovima korišćenja svake nagrade možeš da vidiš do kada je moguće preuzimanje/realizacija te nagrade.

Koji je maksimalni broj bodova koje mogu da skupim? Koji je maksimalni broj bodova koje mogu da skupim?

Jedan registrovani korisnik može u svakom trenutku da ima maksimalno 5000 bodova. Ali ne brini – uvek možeš da ih zameniš za nagrade, pa nastaviš da skupljaš. Ono što će te takođe obradovati je da bodove lojalnosti možeš da iskoristiš u periodu od čak 12 meseci, a mi ćemo te kroz aplikaciju obavestiti kada se ovaj rok približi.

Da li MyMcDonald’s Rewards mogu da koristim i van Srbije? Da li MyMcDonald’s Rewards mogu da koristim i van Srbije?

Da! Svoj QR kod možeš da skeniraš u mnogim drugim zemljama, ali prikupljene bodove možeš da iskoristiš samo u zemlji u kojoj su prikupljeni. Ono što je važno je da uvek izabereš tržište na kom želiš da koristiš program lojalnosti, a to ćeš lako uraditi birajući odgovarajuću zemlju u odeljku Regija i jezik na McDonald’s aplikaciji.

Šta treba da uradim da dobijem bodove lojalnosti? Šta treba da uradim da dobijem bodove lojalnosti?

Samo da skeniraš svoj QR kod pre nego što platiš račun! Skeniranje možeš da obaviš svaki put kada naručuješ u McDonald’s restoranima, na kasi, kiosku ili McDrive-u. Ako skeniranje ne uspe, klikni na QR kod i videćeš kod za ručni unos koji na kiosku možeš da ukucaš samostalno, a na kasi i McDrive-u izdiktiraš radniku koji prima tvoju porudžbinu.

Ne vidim bodove iako je kod skeniran pre plaćanja. Šta se dešava? Ne vidim bodove iako je kod skeniran pre plaćanja. Šta se dešava?

Najpre malo pričekaj, bodovi se možda neće pojaviti odmah, a ovo se uglavnom dešava zbog slabije internet konekcije. Dodatno proveri i istoriju transakcija. Ukoliko tu vidiš poslednji račun, bodovi će se uskoro pojaviti u aplikaciji. Možeš i da pogledaš da li je izabrana odgovarajuća zemlja u odeljku Regija i jezik. Ako je sve u redu, a bodove i dalje ne vidiš, molimo te da sačuvaš račun i potražiš pomoć od nekog od naših zaposlenih da zajedno potražimo rešenje.

Šta da radim ako zaboravim da skeniram svoj QR kod pre nego što platim račun? Šta da radim ako zaboravim da skeniram svoj QR kod pre nego što platim račun?

Nažalost, nije moguće naknadno dodati bodove lojalnosti ako kod nije skeniran pre plaćanja. Svaki put kada koristiš kupone bodovi će ti biti dodeljni automatski, i tada ne moraš da skeniraš kod sa kartice lojalnosti.

Da li moram da dam pristanak za pristup svojim podacima ako hoću da koristim McDonald’s aplikaciju i MyMcDonald’s Rewards program lojalnosti? Da li moram da dam pristanak za pristup svojim podacima ako hoću da koristim McDonald’s aplikaciju i MyMcDonald’s Rewards program lojalnosti?

MyMcDonald's Rewards program prepoznaje tvoja interesovanja i omogućava ti da uvek pronađeš popuste za proizvode koje češće kupuješ. Davanje pristanka za pristup podacima je neophodno za učešće u programu, ali čak i ako povučeš pristanak i dalje možeš da koristiš ostale delove aplikacije i popuste iz redovne ponude. Pošto program lojalnosti možeš da koristiš i u drugim zemljama, tražićemo ti pristanak za pristup podacima svaki put kada se prijaviš na novo tržište, ali ako se predomisliš i ovaj pristanak možeš da povučeš u svakom trenutku. Ako ponovo poželiš da učestvuješ u MyMcDonald’s Rewards programu, prijavi se na tržište gde je pristanak povučen i prihvati uslove. Skupljanje bodova za besplatne proizvode će se nastaviti već uz prvi sledeći račun.

Preuzmi McDonald’s aplikaciju

klikom na link i registruj se!

Saznaj o ponudama

Naruči, skupljaj, uživaj

Iskoristi kupone

Pogledaj lokacije

Preuzmi McDonald’s aplikaciju

klikom na link i registruj se!

Saznaj o ponudama

Naruči, skupljaj, uživaj

Iskoristi kupone

Pogledaj lokacije