Kvalitet - McDonalds
Zatvori

Kvalitet hrane

100% GOVEĐE MESO

Meso koje se koristi u našim restoranima sačinjeno je od 100% govedine. U restorane se doprema zaleđeno, potom se priprema na grilu bez ulja, a kada je gotovo dodaju se samo so i biber. Naši burgeri imaju 20% masti i nemaju dodatne aditive.

Generated with Avocode.<Path>

UVEK SVEŽE

U fazi proizvodnje salate i povrća primenjuje se GLOBALGAP standard, kojim se proces proizvodnje na polju strogo prati u svim fazama. Salata se u vrlo kratkom roku doprema od lokalnog dobavljača, La Linea Verde, do restorana i to pod kontrolisanim uslovima, kako bi zadržala svežinu, hrskavost, specifičan ukus i hranljivu vrednost.

SAVRŠENO HRSKAV

Naš svetski poznat pomfrit pravi se od posebnog krompira izabranog prema kvalitetu, ukusu i veličini. Krompir je isečen, pripremljen i zamrznut pre dopremanja u restorane. U restoranima se prži u biljnom ulju, tako da ga vi dobijete hrskavog, toplog i svežeg.

PILETINA I RIBA

Za pripremu piletine u našim salatama, burgerima, McNuggets-ima i wrap-ovima koristi se samo pileće belo meso bez kože. Svi naši proizvodi sa piletinom su vrhunskog kvaliteta.
Naš riblji flet napravljen je od 100% čistog mesa bele ribe iz Atlantika, paniran i ispržen u biljnom ulju. Kad se filet, kojem se dodaju sir i sos, stavi u svežu zemičku pripremljenu na pari, dobićete popularni Filet-O-Fish™.

ZEMIČKE

Naše ukusne zemičke prave se u pekari Žitoban u Zrenjaninu. Proizvode se isključivo od najkvalitetnije pšenice i što je takođe važno, isporučuju se sveže na dnevnom nivou restoranima širom Srbije. Kompletan proces proizvodnje je automatizovan, od zamesa testa, njegovog deljenja i oblikovanja, do fermentacije, pečenja, pakovanja i transporta do restorana.

JAJA

U svaki McMuffin stavljamo po jedno sveže domaće jaje sa farme u Selevcu.

PRELIVI I SOSEVI

Prelivi za sladolede ili šejkove u McDonald’s restoranima proizvedeni su u fabrici Desing. Pre nego što se proizvedu svi ovi proizvodi, kreiraju se i razvijaju u “Desing Taste Centar, centru za razvoj, edukaciju i inovacije”. Odatle sve počinje i tu se razvija široka paleta sezonskih proizvoda za naše restorane.

KAFA

Zrna ove kafe su najvišeg kvaliteta, a dopremaju se isključivo od dobavljača koji posluju u skladu s održivim razvojem, odnosno poseduju Rainforest Alliance sertifkat. Bobice ploda arabike sadrže u sebi dve polutke zrna kafe, a u nekim slučajevima se u plodu nalazi i više zrna kafe.