Faq - McDonalds
Zatvori

U kojim sve gradovima u Srbiji McDonald’s ima svoje restorane?

McDonald’s u Srbiji ima svoje restorane u osam gradova: 18 u Beogradu, 4 u Novom Sadu, 2 u Nišu i po jedan u Subotici, Kragujevcu, Velikoj Plani, Pančevu i Staroj Pazovi.

Da li planirate da otvorite nove restorane u Srbiji i u kojim gradovima?

O svim budućim planovima, McDonald’s će blagovremeno obavestiti javnost putem medija, oficijalnog sajta i društvenih mreža.

Od čega su napravljeni vaši hamburgeri?

Naši hamburgeri su napravljeni od 100% goveđeg ili svinjskog mlevenog mesa, a začinjeni su solju i biberom koji se dodaju posle pečenja. U našim hamburgerima nema ničeg drugog osim mesa – nema cerealija, aditiva, niti drugih veštačkih dodataka.

Da li se u vašoj hrani nalazi GMO?

U McDonald’s restoranima u Evropi ne koriste se genetički modifikovane sirovine u pripremi proizvoda koje služimo našim gostima. To se odnosi i na Srbiju gde se koriste isključivo proizvodi i sastojci koji zadovoljavaju najviše evropske standarde kvaliteta i bezbednosti, i u skladu su sa relevantnim zakonima u Republici Srbiji i Evropskoj Uniji.

Da li koristite ružičastu masu za pravljenje bilo kojih od vaših proizvoda?

Ne! Proizvodi u McDonald’s restoranima prave se isključivo od najkvalitetnijih sirovina i sastojaka, koji prolaze kroz striktne kontrole kvaliteta. McDonald’s je jedna od prvih kompanija koja je u Srbiji uvela HACCP – najbezbedniji i najstroži sistem kontrole hrane u svetu.

Da li količina soli u vašim proizvodima prelazi granicu dozvoljenog za decu?

Količina soli u Happy Meal obrocima McDonald`s restorana u skladu je sa preporukama Svetske zdravstvene organizacije i ne prelaze preporučenu gornju granicu dnevnog unosa soli.

Gde mogu da saznam nutritivne vrednosti vaših proizvoda?

Sve nutritivne vrednosti McDonald’s proizvoda možete pronaći na ovom sajtu kao i na samim pakovanjima proizvoda, koji se prodaju u našim restoranima.
McDonald’s je bio među prvima kompanijama u Srbiji koji su transparentno prikazali sve nutritivne podatke svojih proizvoda, što gosti naših restorana posebno cene.

Zašto je neophodno da se kuca šifra da bi se koristio toalet u restoranu?

Zbog bezbednosti naših gostiju i održavanja najvišeg nivoa higijene u pojedinim McDonald’s restoranima ulazak u toalet je moguć samo uz šifru, koja se nalazi na računu dobijenom u restoranu nakon kupovine nekog od proizvoda.

Kako mogu da se prijavim za posao u Meku?

U sekciji Zaposlenje moguće je prijaviti se za posao u željenim McDonald’s restoranima, slanjem vaših ličnih podataka. Takođe, u toj sekciji možete saznati sve o uslovima za rad kao i mogućnostima treninga i profesionalnog napredovanja.

Koje ulje za pripremu pomfrita koristite u vašim restoranima?

Proizvodi u McDonald’s restoranima pripremaju se prema strogim pravilima bezbednosti hrane. Za pripremu pomfrita koristi se biljno ulje.

Može li se u okviru Happy Meal obroka odabrati voće?

Trenutno se u Happy Meal ponudi može odabrati mala salata sa iceberg salatom, crvenim kupusom, šargarepom i svežim paradajzom. Takođe, u McDonald’s restoranima u Srbiji počeli smo sa akcijom deljenja besplatnog voća uz Happy Meal obroke, koju ćemo nastaviti i u budućnosti.

Koje su sve kombinacije Happy Meal obroka u ponudi?

Više detalja o izboru proizvoda u Happy Meal obroku možete naći na zasebnoj strani.

Može li se igračka iz ponude u okviru Happy Meal obroka kupiti i posebno?

Da, moguće je kupiti igračku i posebno, u našim restoranima.

Koliko košta rođendanska proslava u McDonald’s restoranima?

Žurku za najmlađe možete organizovati u 9 McDonald’s restorana. Potrebno je da organizator žurke plati samo hranu koju gosti poruče, sve ostalo je besplatno. Detaljnu kalkulaciju kao i više informacija o rođendanskoj proslavi u McDonald’s restoranima možete pronaći na strani Rođendani .