Happy Meal Aplikacija - McDonalds
Zatvori

Happy Meal App - happy family!

Učinite porodični ručak u Meku nezaboravnim iskustvom uz Happy Meal App! Naša aplikacija garantuje mnogo zabave, učenja i druženja za vaše najmlađe i vas. Happy Meal App je uvek sa vama. Bilo da se igrate, učite ili crtate, bilo da ste sami ili sa porodicom, u Meku ili kod kuće.

Šta je Happy Meal App?

Happy Meal App je mesto za igranje, učenje i druženje, a karta za ovaj digitalni atelje je uvek BESPLATNA. Kao prva digitalna ekstenzija voljenog Happy Meal-a, Happy Meal App čini ovaj obrok još zanimljivijim omogućujući deci interakciju sa Happy Meal igračkama i knjigama. Namenjen deci i roditeljima, Happy Meal App je stvoren da učini vaše zajedničko slobodno vreme zabavnijim i kvalitetnijim.

Više od igre

Happy Meal App je prepun igrica i aktivnosti koje pomažu deci da razvijaju nova i korisna znanja. Verujemo da deca najbolje uče kada angažuju svoju maštu u društvenoj igri. Tako im pomažemo da razmišljaju na inovativne načine i da pospešuju svoju radoznalost, podstiču svoje kreativnosti – i inspirišemo ih da kreiraju nove stvari na koje mogu biti ponosni. Happy Meal App sadrži po nešto za svako dete bilo da su njegove/njene aspiracije da bude umetnik, pronalazač, muzičar ili da se samo igra i super zabavi uz naš skener, digitalne knjige i maske.

Happy Meal App podstiče:

  • Kreativnost, maštu i druželjubivost
  • Pozitivne emocije i radost
  • Interakciju roditelja i dece
  • Urođene instinkte koji nam pomažu da napredujemo i rastemo

Dobro je znati:

Ažuriramo našu aplikaciju kad god novi likovi posete Happy Meal

U aplikaciji nema kupovine

Nema reklamiranja trećih lica