Uslovi korišćenja MyMcdonald's Rewards - McDonalds
Zatvori

Uslovi korišćenja MyMcdonald’s Rewards

USLOVI KORIŠĆENJA ONLINE SERVISA
„MYMCDONALD’S REWARDS“

 

Ovim uslovima privredno društvo NICEFOODS RESTORANI DOO BEOGRAD sa registrovanom adresom sedišta u Beogradu, opština Novi Beograd, Bulevar Mihaila Pupina br. 85a, MB: 07092652, PIB: 100000207, utvrđuje uslove pod kojima kupcima McDonald’s proizvoda odobrava pogodnosti za učešće u McDonald’s programu lojalnosti.

 

Ovi Uslovi generalno opisuju program lojalnosti MyMcDonald’s Rewards, dok web lokacija https://www.mcdonalds.rs/  sadrži ponudu, listu nagrada/pogodnosti u okviru programa lojalnosti i druge aktuelne informacije. Lista nagrada/beneficija se može promeniti s vremena na vreme. Zato obavezno posetite https://www.mcdonalds.rs/ da biste saznali najnovije informacije o programu lojalnosti MyMcDonald’s Rewards jer mi neprestano poboljšavamo našu ponudu i nudimo uzbudljive nove pogodnosti u okviru programa.

 

PODOBNOST I UČEŠĆE U PROGRAMU

 

Program lojalnosti MyMcDonald’s Rewards dostupan je isključivo preko McDonald’s mobilne aplikacije. Da biste učestvovali u programu lojalnosti MyMcDonald’s Rewards, morate biti registrovani korisnik McDonald’s aplikacije. Svi registrovani korisnici McDonald’s aplikacije takođe su učesnici programa lojalnosti MyMcDonald’s Rewards bez potrebe za dodatnim pristankom korisnika. Program lojalnosti i njegovo korišćenje ne predstavlja novu ili dodatnu obradu ličnih podataka registrovanih korisnika McDonald’s aplikacije.

 

KAKO ZARADITI BODOVE

 

Učesnici programa lojalnosti MyMcDonald’s Rewards imaju priliku prikupiti bodove lojalnosti po stopi od 0,1 bodova za 1 dinar, potrošen pri svakoj kupovini.

 

Na primer, za kupovinu u iznosu od 100 dinara, učesnik programa ima mogućnost prikupiti 10 bodova, dok za kupovinu u iznosu od 1500 dinara moći prikupiti 150 bodova.

 

Sledeći uslovi moraju biti ispunjeni da biste uspešno zaradili bodove lojalnosti za MyMcDonald’s Rewards:

 

 • Kupovina se mora izvršiti u jednom od McDonald’s restorana u Republici Srbiji kojim upravlja društvo Nicefoods restorani doo.

 

 • Kupovina se mora obaviti u restoranu – na blagajni, samouslužnom kiosku ili McDrive-u. Kupovina putem dostave je izostavljena iz učešća u programu lojalnosti.

 

 • QR kod digitalne kartice lojalnosti u okviru McDonald’s aplikacije mora biti skeniran na uređaju na kasi pre plaćanja. U slučaju korišćenja kupona u okviru McDonald’s aplikacije, moguće je prikupljanje bodova bez dodatnog skeniranja digitalne kartice lojalnosti. Ako kod ne može da se skenira zbog nedostupnosti ili neispravnosti uređaja, možete zaposlenom da pročitate kod karaktera odštampan ispod QR koda na digitalnoj kartici lojalnosti prilikom naručivanja. Na samouslužnim kioscima je moguće ručno uneti šifru u okviru menija „Unesite ručno“.

 

Naknadno dodavanje bodova lojalnosti za kupovinu izvršenu nakon uplate nije moguće.

 

Ako je prilikom naručivanja korišćen kupon iz McDonald’s aplikacije, bodovi lojalnosti će se automatski dodati na registrovani nalog sa kojeg je kupon iskorišćen. Nije moguće skenirati digitalnu karticu lojalnosti drugog naloga u okviru istog naloga.

 

Nagrade/pogodnosti možete da razmenjujete za akumulirane bodove lojalnosti za McDonald’s proizvode u skladu sa uslovima korišćenja navedenim u svakoj dostupnoj nagradi/pogodnosti. Na nagrade/pogodnosti na koje korisnik ima pravo primenjuju se sledeći opšti uslovi:

 

 • Nagrada/benefit se može koristiti samo aktiviranjem u McDonald’s aplikaciji i registracijom (skeniranjem ili ručnim unošenjem koda) na blagajni, samouslužnom kiosku ili McDrive-u. Nagrade/pogodnosti nisu dostupne za korišćenje preko usluge dostave.

 

 • Nagrada/beneficija se može ostvariti samo u jednom od McDonald’s restorana u Republici Srbiji kojim upravlja društvo Nicefoods restorani doo.

 

 • Nagrade/pogodnosti podležu datumu isteka navedenom u uslovima korišćenja.

 

 • Nagrade/pogodnosti mogu biti podložne ograničenju dostupnosti pojedinim restoranima kao što je navedeno u uslovima korišćenja. Osim ako nije drugačije navedeno, smatra se da je nagrada/pogodnost dostupna za korišćenje u bilo kojem od McDonald’s restorana u Republici Srbiji kojim upravlja društvo Nicefoods restorani doo.

 

 • Nagrade/pogodnosti mogu da podležu ograničenju dostupnosti sa skraćenim radnim vremenom navedenim u uslovima korišćenja. Osim ako nije drugačije navedeno, nagrada/pogodnost se smatra dostupnim za korišćenje od početka do kraja radnog vremena restorana.

 

 • Svaka nagrada/beneficija prestaje da bude dostupna kroz njeno korišćenje.

 

 • Nagrade/pogodnosti nisu prenosive.

 

Pored navedenog, moguće je da postoje dodatni uslovi koji važe za određene nagrade/pogodnosti, koji su navedeni u McDonald’s aplikaciji u uslovima korišćenja.

 

KORIŠĆENJE BODOVA

 

Sve nagrade/pogodnosti dostupne registrovanom korisniku McDonald’s aplikacije zbog sakupljenog broja bodova mogu se koristiti za kupovinu McDonald’s proizvoda. Aktiviranjem nagrade/pogodnosti klikom na opciju „Iskoristi sada“, stanje bodova na kartici lojalnosti će se umanjiti za iznos bodova naznačen na aktiviranoj nagradi/pogodnosti.

 

KAKO ISKORISTITI NAGRADU/POGODNOST

 

Nagrada/pogodnost se može koristiti skeniranjem QR koda aktivirane nagrade/pogodnosti u okviru McDonald’s aplikacije. Nagrada/pogodnost se aktivira klikom na opciju „Koristi odmah“. U slučaju da kod ne može da se skenira zbog nedostupnosti ili kvara uređaja, možete pročitati kod znaka odštampan ispod QR koda na aktiviranoj nagradi/pogodnosti prilikom naručivanja. Na samouslužnim kioscima je moguće ručno uneti šifru u okviru menija „Unesite ručno“. Nakon aktivacije, nagrada/pogodnost je dostupna za korišćenje naredna 2 minuta. U slučaju da korisnik nije iskoristio nagradu/pogodnost u tom periodu, registracijom na blagajni (skeniranjem ili ručnim unošenjem koda) i zaključenjem uplate, nagrada/pogodnost će se automatski vratiti na korisnički nalog nakon maksimalnog perioda od 1h.

 

Bonus kampanje ili promocije McDonald’s mogu s vremena na vreme ponuditi bonus kampanje ili mehanizme koji vam omogućavaju da zaradite dodatne bodove lojalnosti na nove i različite načine. Svi podaci o aktuelnim načinima prikupljanja bodova lojalnosti objavljeni su na https://www.mcdonalds.rs/

 

MAKSIMALAN BROJ BODOVA LOJALNOSTI KOJI SE MOŽE PRIKUPITI

 

Korisnički nalog u McDonald’s aplikaciji u svakom trenutku može da sadrži najviše 5.000 bodova lojalnosti, što se smatra gornjom granicom bodova. Kada se dostigne gornji prag, dalje prikupljanje bodova na istom računu neće biti moguće. Moguće je primeniti dodatna ograničenja kao što su maksimalan broj bodova koji se može prikupiti u jednom danu i maksimalan broj kupovina u toku jednog dana za koje je moguće osvojiti bodove lojalnosti. U slučaju primene takvih dodatnih ograničenja, ona će biti prikazana na web stranici https://www.mcdonalds.rs/

 

MENI NAGRADA

 

Proizvodi koji se mogu koristiti kao deo programa lojalnosti MyMcDonald’s Rewards i količina bodova potrebnih za njihovo korišćenje naznačeni su na web stranici https://www.mcdonalds.rs/ Meni nagrade može imati više nivoa nagrada/pogodnosti različitih partnera lojalnosti i više proizvoda koji se mogu iskoristiti na svakom nivou nagrada/pogodnosti, podložno promenama po diskrecionom nahođenju McDonald’s-a. Obavezno pogledajte https://www.mcdonalds.rs/ za sve informacije o aktuelnim nagradama/pogodnostima u okviru programa lojalnosti MyMcDonald’s Rewards.

 

ISTEK BODOVA

 

Bodovi ističu na kraju kalendarskog meseca, 12 meseci nakon što su dodeljeni, ako ranije nisu korišćeni.

 

REFUNDIRANJE

 

McDonald’s zadržava pravo da izbriše dodeljene bodove lojalnosti u bilo kom trenutku ako su proizvodi za koje su bodovi dodeljeni vraćeni iz bilo kog razloga i ako se refundira puna ili delimična kupoprodajna cena. Ovo važi i za zamenu proizvoda, osim ako se zamena ne vrši za proizvode sa istom bodovnom vrednošću.

 

SUMNJIVE AKTIVNOSTI

 

McDonald’s ima pravo da preduzme bilo koju radnju koju smatra odgovarajućom, uključujući brisanje ili suspendovanje naloga i akumulirane bodove ako otkrije bilo kakvu sumnjivu aktivnost u vezi sa tim, uključujući, ali ne ograničavajući se na:

 

 • uključivanje u nezakonite aktivnosti ili prevaru;

 

 • pružanje ili pokušaj pružanja lažnih ili obmanjujućih informacija ili lažnog predstavljanja u restoranu ili pred društvom Nicefoods restorani doo; ili

 

 • kršenje ovih pravila (uključujući nedozvoljenu trgovinu zarađenim bodovima ili nedozvoljeno korišćenje materijala i etiketa McDonaldsovog programa lojalnosti); ili

 

 • prekomerna zarada (prevara ili druga kažnjiva radnja).

 

RAZNO

 

Bodovi lojalnosti i nagrade/pogodnosti nemaju novčanu vrednost i ne mogu se zameniti za gotovinu.

 

GENERALNO

 

U isto vreme, možete imati samo jedan registrovan korisnički nalog u okviru McDonald’s aplikacije i pridruženu MyMcDonald’s Rewards digitalnu karticu lojalnosti na istom uređaju. Odgovorni ste za ažuriranje svake promene imena, adrese e-pošte ili bilo kojih drugih detalja što je pre moguće nakon promene, što možete uraditi direktno u meniju „Moj nalog“ u okviru McDonald’s aplikacije.

 

Društvo Nicefoods restorani doo zadržava pravo da prekine program lojalnosti MyMcDonald’s Rewards, između ostalog, zbog više sile, drugih vanrednih okolnosti ili drugih poslovno opravdanih razloga i nije u obavezi da takvu odluku posebno obrazlaže.

 

Nalog će biti automatski ugašen nakon smrti vlasnika naloga, a bodovi prikupljeni, ali neiskorišćeni biće poništeni. Društvo Nicefoods restorani doo će zatvoriti nalog nakon obaveštenja o smrti vlasnika naloga. McDonald’s neće biti odgovoran za bilo kakav gubitak ili štetu koju pretrpi bilo koja osoba kao rezultat takvog otkazivanja.

 

Društvo Nicefoods restorani doo zadržava trajno vlasništvo nad svim materijalima i reklamama u vezi sa MyMcDonald’s Rewards programom lojalnosti.

 

Učešćem u programu lojalnosti MyMcDonald’s Rewards predstavlja prihvatanje ovih uslova. Na ove uslove primenjuje se zakon Republike Srbije, au slučaju spora između korisnika naloga i društva Nicefoods restorani doo, spor će biti poveren Prvom osnovnom sudu u Beogradu ili drugom stvarno nadležnom sudu prema sedištu društva Nicefoods restorani doo.

 

Ništa u ovim uslovima neće uticati na vaša zakonska prava potrošača.

 

Svoj nalog možete otkazati u bilo kom trenutku putem korisničke podrške na https://www.mcdonalds.rs/ . Nakon potvrde otkazivanja, sve prikupljene ponude i bodovi programa lojalnosti MyMcDonald’s Rewards na vašem nalogu biće automatski izbrisani i/ili će isteći. Shodno tome, preporučujemo da članovi pažljivo planiraju sva otkazivanja kako bi izbegli nenameran gubitak akumuliranih bodova. Jednom kada isteknu ili budu izbrisani, bodovi se ne mogu obnoviti.

 

Beograd, 3.5.2023. godine