Prijavi se - McDonalds
Zatvori

Otvorene radne pozicije

Guest Experience Leader

Pored ukusne hrane koju serviramo našim gostima, jako nam je važno da se svi posetioci osećaju ugodno u našim restoranima. Zato smo uveli poziciju Guest Experience leader-a, koja predstavlja domaćina restorana. Osoba na ovoj poziciji je zadužena za dobru atmosferu u restoranu, kako među gostima tako i među zaposlenima. Čini da se svaki gost oseća dobrodošlo, da ima sve što mu je potrebno i pomaže mu oko korišćenja Self order kioska.

Da li si ti osoba koja voli izazove i da drži stvari pod kontrolom? Imaš dobre komunikacione veštine i voliš da upoznaješ nove ljude? Prijatelji te smatraju dobrim domaćinom i uživaju u tvom društvu? Onda si ti prava osoba za našu poziciju Guest Experience leader-a!

Barista u McCafé-u

McCafé je tu da zasladi posetu naših gostiju. Tu smo da razgovaramo sa njima i da im pomognemo pri izboru kafe ili slatkiša koji je baš po njihovoj meri.
Ukoliko si ljubazan, nasmejan i kreativan, a voliš kafe i kolače onda si ti ono što je našem timu potrebno! Mi ti pružamo obuku u skladu sa našim visokim standardima gde ćeš naučiti kako da uslužiš goste i spremaš razne kafe. Radićeš u timu, okružen mladim ljudima a imaćeš i priliku da izaraziš svoju kreativnu stranu. Ukoliko se ovaj opis odnosi na tebe, pozivamo te da se pridruži se našem McCafé timu!

Radnik u restoranu

Želimo da svaki naš gost ima sjajno iskustvo, svaki put kada nas poseti. To znači da pravimo ukusnu hranu i serviramo je u prijatnom okruženju naših restorana. Sve to ne bi bilo moguće bez naših super radnika u restoranu.
Tvoje zaduženje u restoranu je da pripremaš hranu, poslužuješ ili pomažeš u ostalim restoranskim poslovima. Mi ćemo te obučiti u skladu sa našim visokim standardima, naučićeš kako da komuniciraš s gostima, pripremaš burgere kao i da i brineš za sve ostale delove posla. Radićeš u timu sa mladim ljudima i naučiti puno. A za sam početak ne tražimo nikakvo iskustvo, samo dobru volju i želju.

Serviser - Equipment Maintenance Person

Zadovoljstvo naših gostiju nam je uvek na prvom mestu, a bitnu kariku u realizaciji ovog, za nas, krucijalnog cilja čine naše kolege SERVISERI. Održavanje instalacija, tehnike i tehnologije u našim restoranima je za nas veoma važno, a za to su najzaslužniji naši serviseri.
Zadatak servisera je redovno servisiranje, održavanje i po potrebi popravka instalacija i opreme u svim McDonald’s restoranima.
Ukoliko si obučen za ovu vrstu posla i voliš da radiš u mladom i dinamičnom timu, pozivamo te da se prijaviš za ovu poziciju.

Upitnik za kandidate za rad u McDonald’s restoranima

    Da li govorite strani jezik?

    Da li ste do sada radili u McDonald’s-u?

    Da li se prijavljujete sa drugom/drugaricom?

    Podaci vašeg druga/drugarice