Category Archives: Happy meal

Pridruži se avanturi!

Magični Little Ponny i moćni Transformersi te čekaju u novoj Happy Meal™ avanturi! Budi deo ove fantastične družine i pođi u najnoviju pustolovinu!

Vreme je za Happy Meal™

Požuri u Mek na Happy Meal jer te čekaju ručni satovi sa tvojim omiljenim junacima Batman, Superman, Flash, Green Lantern ili Hello Kitty.

Igra bez prestanka uz Happy Meal™

Uz Happy Meal™ obrok dobijaš savršen razlog da se prepustiš igri! Otkrij nove “Hello Kitty” i “Nindža Kornjače” igračke koje te čekaju da ih povedeš u svet igre i nezaboravne avanture. Prepusti se užitku zabave koju ti donosi Happy Meal™!

Happy Meal™ ti otkriva svet koji te okružuje!

Happy Meal™ obrok te vodi na čaroban put u zemlju YooTopiju gde te očekuje svet prepun otkrića! Uz “YooHoo & Friends” igračke koje te očekuju u tvom omiljenom Happy Meal™obroku naučićeš više o zaštiti i očuvanju životinja na zanimljiv i duhovit način! YooHoo!

Happy Meal™ na tajnom zadatku!

Happy Meal™ obrok te vodi na tajnu misiju sa sjajno obučenim timom specijalaca, poznatijim kao “Pingvini sa Madagaskara”! Sakupi sve igračke tvojih omiljenih pingvina i upoznaj se sa njihovim super trikovima. Operacija Happy Meal™ može da počne!

Igra počinje uz HappyMeal™!

Uz svaki HappyMeal™ obrok možeš da uživaš u igri uz nove kolekcije Skylanders i Littlest Pet Shop igračaka!
Sakupi tvoje omiljene likove i prepusti se magiji igre. Neka igra počne!

Voćna zabava!

Happy Meal™ obrok i Om Nom® žele da te nauče da uživanje u voću može da bude super zabavno! Preuzmi ekskluzivnu igricu „Cut the rope – glad za voćem” na web sajtu Happy Studio i uživaj u voćnoj zabavi uz Om Nom® igračke koje te čekaju u tvom Happy Meal-u.

Happy Meal™ za prave heroje!

Happy Meal™ obrok i Čudesni Spajdermen 2 te pozivaju da otkriješ heroja u sebi!
Igraj se sa čudesnim Spajdermen igračkama koje ti donosi tvoj omiljeni Happy Meal™ i zakorači u svoju Spajdermen avanturu.​

Happy Meal™ te pokreće!

Tvoj omiljeni Happy Meal™ obrok vodi te u svet akcije i magije! Druži se sa svojim Winx i Hot Wheels najboljim drugarima i uživaj u igri koja ne poznaje granice, jer uz Happy Meal™ zabava iz mašte može da počne punom brzinom.

Happy Meal™ i čarobni svet gdin. Pibodija i Šermana!

Uz Happy Meal obrok pripremi se za putovanje kroz istoriju čovečanstva sa tvojim omiljenim vodičem, gospodinom Pibodijem, najpametnijim psom na svetu i njegovim usvojenim sinom Šermanom. Uživaj u svakom Happy Meal™ zalogaju, sakupi sve likove i upoznaj istoriju sveta na najukusniji način.

Otkrij nove LEGO avanture uz Happy Meal™

Uživaj u svom omiljenom Happy Meal™ obroku uz nove LEGO čarolije, koje te očekuju samo u McDonald’s™ restoranima. Prepusti se bezbrojnim maštarijama i otkrij nove LEGO karaktere, jer svaki od njih krije novu i neočekivanu priču. Pozovi svoje drugare i poseti happystudio.com gde te čeka jos više zabave.

Batman&Furby te pozivaju na zabavu

Dok uživaš u Happy Meal™ obroku igraj se sa novim super igračkicama. Stavi Masku Batmana i provozaj njegov automobil ili se priključi šašavoj zabavi sa Furbyijem po tvom izboru. Pozovi svoje drugare i poseti happystudio.com gde te čeka jos više zabave.

Uživaj u novim Happy studio ljubimcima

Dok uživaš u Happy Meal™ obroku igraj se sa novim super igračkicama. Tvoji novi kućni ljubimci te pozivaju da brineš o njima i da ih vodiš svuda sa sobom. Oni su jedna baš vesela družina. Sakupi ih sve, jer oni vole da su zajedno. Pozovi njih i svoje drugare da igrate nove igrice na happystudio.com dok uživate u omiljenim Happy Meal™ ukusima!

Scooby Doo i strašno dobra zabava

Uživaj u svom Happy Meal™ obroku uz nove igračkice i novog junaka. Scooby Doo i drugari se vraćaju sa novim strašnim avanturama. Pusti svojoj mašti na volju uz knjigu strave, škrinju sa zlatnicima ili nekim drugim avanturama i uživaj u omiljenim McDonalds ™ ukusima.