Nova stranica - Zasto mi - McDonalds
Zatvori

Zašto bi trebalo da se zaposliš u Meku?

O tome kako je igrati u timu najbolje govore oni koji su deo tog tima! Naši restorani su teren na kom će te uvek dočekati vedri i nasmejani ljudi. Pročitaj šta su naši vredni McDonald’s igrači imaju da kažu o svom poslu!

Ne moraš da imaš prethodno iskustvo

Svaki sportista mora negde da počne, zar ne? I ako nemaš prethodnog iskustva na drugim poslovima naš tim će te dočekati raširenih ruku. Olakšaćemo ti početak uz obezbeđenu obuku i trenera. Sa druge strane, znaj da su kod nas dobrodošli i oni koji su već igrali za druge timove!

Radno vreme je feksibilno

Sve možeš da dogovoriš sa svojim saigračima! Želiš da budeš na terenu samo vikendom, pola radnog vremena ili 6 umesto 8 sati dnevno? Kada imaš dobar tim, sve može da se iskomunicira i postigne, a posao se prilagođava životu, a ne obrnuto.

Plata je sigurna i redovna

Svaki postignut poen na terenu ogleda se na semaforu sa rezultatom, zar ne? Tako je i na poslu u Meku. Svaki sat je plaćen i uvek znam kada će i koliki ’rezultat’ biti zabeležen na mom računu. Plata nikad nije zakasnila, što mi izuzetno znači za sve moje planove.

Razvijaš se i timski i individualno

Uz saigrače i trenere koji te podržavaju stičeš višestruko korisne veštine i gradiš samopouzdanje koje je važno i na poslu i u privatnom životu. Gde god te karijera kasnije odvede, sposobnosti koje stekneš igrajući u Meku biće tvoj vredni i verni saputnik.

Zavolećeš svoje saigrače

Posao ne čine samo plata i radno vreme, već i oni s kojima delimo teren. Radimo kao tim, gradimo opuštenu atmosferu a igru nastavljamo i van terena, kada se završi radni dan. Neprocenjiv je osećaj kada ti saigrači postanu prijatelji i osobe na koje možeš da se osloniš i na poslu i van njega.

Svako može da napreduje

Kao u sportskom timu, i naše pozicije se menjaju kako rastu naša znanja, stičemo nove veštine i dobijamo veće odgovornosti. McDonald’s prepoznaje da su trud i rad ključevi uspeha i uvek ih nagrađuje. Zato ne iznenađuje podatak da je većina zaposlenih u Meku svoju karijeru započela baš ovde, čak i oni na direktorskim pozicijama.

Prijavi se