Nova stranica - Zasto mi - McDonalds
Zatvori

Zašto bi trebalo da se zaposliš u Meku?

Odgovor na ovo pitanje je najbolje da daju naši zaposleni, jer oni iz prve ruke znaju šta njima pričinjava najveće zadovoljstvo u radu. Ono što mi znamo je da zadovoljni zaposleni doprinose zadovoljstvu naših gostiju.

Iskustvo nije potrebno

Nemoj da brineš, kada dođeš imaćeš trenera i obuku, nikakvo iskustvo zapravo nije potrebno. Većina ljudi koji rade su krenuli kao početnici.

Radno vreme je feksibilno

Radno vreme u Meku je feksibilno i možeš da se dogovoriš za smene koje ti odgovaraju, bilo da želiš da radiš puno radno vreme ili pola radnog vremena. Želiš da radiš 4h ili samo vikendom? Sve može uz dogovor!

Plata nikad ne kasni

Plata mi nikad nije zakasnila, tačno znam kada ću da je dobijem. Posao na kraju dana radiš za platu i važno je da na nju možeš i da računaš.

Unapredi svoje veštine

Svakom radniku McDonald’s pruža šansu da se dodatno obučava. Veštine koje ovde naučiš kroz treninge i obuke su ti primenjive na svakom sledećem poslu. Mek te nauči da budeš odgovoran prema sebi i prema ljudima sa kojima radiš.

Timski rad

Tiski duh je jako važan, jer ako ne radimo kao tim onda naš posao ne funkcioniše. Mi uvek pomažemo jedni drugima, tako da nam ni gužva ne pada teško. Posao nas je zbližio pa se viđamo i u slobodno vreme. Mek nam dođe kao druga porodica.

Mogućnost napredovanja

Mnogi u Mek dođu samo da zarade, ali brzo shvate da ako žele da napreduju - mogu, sve im je omogućeno. Svi menadžeri u Meku su svoju karijeru gradili sa početne pozicije i bez iskustva. Većina zaposlenih na direktorskim pozicijama je svoju karijeru započela u nekom od McDonald’s restorana. U Meku je sve moguće.