Prijavi se za posao

Otvorene radne pozicije

Pored ukusne hrane koju serviramo našim gostima, jako nam je važno da se svi posetioci osećaju ugodno u našim restoranima. Zato smo uveli poziciju Guest Experience Leader-a, koja predstavlja domaćina restorana. Osoba na ovoj poziciji je zadužena za dobru atmosferu u restoranu, kako među gostima tako i među zaposlenima. Čini da se svaki gost oseća dobrodošlo, da ima sve što mu je potrebno i pomaže mu oko korišćenja Self order kioska.

Da li si ti osoba koja voli izazove i da drži stvari pod kontrolom? Imaš dobre komunikacione veštine i voliš da upoznaješ nove ljude? Prijatelji te smatraju dobrim domaćinom i uživaju u tvom društvu? Onda si ti prava osoba za našu poziciju Guest Experience Leader-a!

McCafe je tu da zasladi posetu naših gostiju. Tu smo da razgovaramo sa njima i da im pomognemo pri izboru kafe ili slatkiša koji je baš po njihovoj meri.

Ukoliko si ljubazan, nasmejan i kreativan, a voliš kafe i kolače onda si ti ono što je našem timu potrebno! Mi ti pružamo obuku u skladu sa našim visokim standardima gde ćeš naučiti kako da uslužiš goste i spremaš razne kafe. Radićeš u timu, okružen mladim ljudima a imaćeš i priliku da izaraziš svoju kreativnu stranu. Ukoliko se ovaj opis odnosi na tebe, pozivamo te da se pridruži se našem McCafe timu!

Želimo da svaki naš gost ima sjajno iskustvo, svaki put kada nas poseti. To znači da pravimo ukusnu hranu i serviramo je u prijatnom okruženju naših restorana. Sve to ne bi bilo moguće bez naših super radnika u restoranu.

Tvoje zaduženje u restoranu je da pripremaš hranu, poslužuješ ili pomažeš u ostalim restoranskim poslovima. Mi ćemo te obučiti u skladu sa našim visokim standardima, naučićeš kako da komuniciraš s gostima, pripremaš burgere kao i da i brineš za sve ostale delove posla. Radićeš u timu sa mladim ljudima i naučiti puno. A za sam početak ne tražimo nikakvo iskustvo, samo dobru volju i želju.

Zadovoljstvo naših gostiju nam je uvek na prvom mestu, a bitnu kariku u realizaciji ovog, za nas, krucijalnog cilja čine naše kolege SERVISERI. Održavanje instalacija, tehnike i tehnologije u našim restoranima je za nas veoma važno, a za to su najzaslužniji naši serviseri.

Zadatak servisera je redovno servisiranje, održavanje i po potrebi popravka instalacija i opreme u svim McDonald’s restoranima.

Ukoliko si obučen za ovu vrstu posla i voliš da radiš u mladom i dinamičnom timu, pozivamo te da se prijaviš za ovu poziciju.

    Upitnik za kandidate za rad u McDonald’s restoranima

    Slažem se da moji podaci budu sačuvani i korišteni u svrhu izbora kandidata.