Najčešća Pitanja - McDonalds
Zatvori

Kako da se prijavim za rad u kompaniji McDonald’s?

Prijava se vrši popunjavanjem “Upitnika za kandidate za rad u McDonald’s restoranima”, koji se nalazi u okviru sekcije “Zaposlenje” na sajtu www.mcdonalds.rs . Druga opcija je da upitnik potražite u restoranu koji Vam najviše odgovara.

Koliko traje proces selekcije?

Zavisi od pozicije za koju se prijavljujete. Opšte pravilo je da kandidate pozivamo u roku od 7 dana, dok proces regrutacije može da traje do dve nedelje.

Koliko godina morate da imate da biste radili za McDonald’s?

Potrebno je da imate 18 godina. Zakonom je predviđeno da može da se radi sa minimalno 15 godina života, uz neophodnu saglasnost roditelja/staratelja.

Da li je proces onlajn prijave siguran?

Jeste, mi garantujemo da su svi lični podaci koje ste ostavili zaštićeni od neovlašćenog preuzimanja.Prilikom kontaktiranja, koristićemo Vašu jedinstvenu e-mail adresu koju ste naveli u upitniku, te Vas molimo da proverite da li ste uneli ispravan e-mail pre nego što pošaljete svoju prijavu.

Da li mogu da se prijavim na više otvorenih pozicija ili u više restorana?

Da, možete se prijaviti na koliko god pozicija želite i gde god želite. Međutim, u obzir ćemo redom uzimati po jednu Vašu prijavu, te dobro razmislite na koje se pozicije prijavljujete i gde biste voleli da radite.

Koliko vremena oduzima onlajn prijava?

Potrebno je da odvojite svega dva minuta za popunjavanje online prijave.

Da li mogu da radim ukoliko se školujem / studiram?

Naravno, naši rasporedi rada su izuzetno fleksibilni i idealni za đake i studente, jer im omogućava da usklade svoje redovne obaveze sa poslom.

PRIJAVI SE ZA POSAO