Koliko košta rođendanska proslava u McDonald’s restoranima?

Žurku za najmlađe možete organizovati u 9 McDonald’s restorana. Potrebno je da organizator žurke plati samo hranu koju gosti poruče, sve ostalo je besplatno. Detaljnu kalkulaciju kao i više informacija o rođendanskoj proslavi u McDonald’s restoranima možete pronaći na strani Rođendani.

Categories:

Može li se u okviru Happy Meal obroka odabrati voće?

Trenutno se u Happy Meal ponudi može odabrati mala salata sa iceberg salatom, crvenim kupusom, šargarepom i svežim paradajzom. Takođe, u McDonald’s restoranima u Srbiji počeli smo sa akcijom deljenja besplatnog voća uz Happy Meal obroke, koju ćemo nastaviti i u budućnosti.

Categories:

Kako mogu da se prijavim za posao u Meku?

U sekciji Zaposlenje moguće je prijaviti se za posao u željenim McDonald’s restoranima, slanjem vaših ličnih podataka. Takođe, u toj sekciji možete saznati sve o uslovima za rad kao i mogućnostima treninga i profesionalnog napredovanja.

Categories:

Gde mogu da saznam nutritivne vrednosti vaših proizvoda?

Sve nutritivne vrednosti McDonald’s proizvoda možete pronaći na ovom sajtu kao i na samim pakovanjima proizvoda, koji se prodaju u našim restoranima. McDonald’s je bio među prvima kompanijama u Srbiji koji su transparentno prikazali sve nutritivne podatke svojih proizvoda, što gosti naših restorana posebno cene.

Categories:

Da li se u vašoj hrani nalazi GMO?

U McDonald’s restoranima u Evropi ne koriste se genetički modifikovane sirovine u pripremi proizvoda koje služimo našim gostima. To se odnosi i na Srbiju gde se koriste isključivo proizvodi i sastojci koji zadovoljavaju najviše evropske standarde kvaliteta i bezbednosti, i u skladu su sa relevantnim zakonima u Republici Srbiji i Evropskoj Uniji.

Categories:

Od čega su napravljeni vaši hamburgeri?

Naši hamburgeri su napravljeni od 100% goveđeg ili svinjskog mlevenog mesa, a začinjeni su solju i biberom koji se dodaju posle pečenja. U našim hamburgerima nema ničeg drugog osim mesa – nema cerealija, aditiva, niti drugih veštačkih dodataka.

Categories: