Zašto McDonald's - McDonalds
Zatvori

Mi u kompaniji McDonald’s ponosni smo što zapošljavamo ljude koji iako imaju različite životne priče i ciljeve dele istu strast prema svom poslu. Možda želiš posao koji će se uklopiti u tvoj porodični život?

Ili studiraš, a hoćeš da se osamostališ? Ili možda samo želiš da proširiš svoje vidike? Bez obzira na to ko si, šta te pokreće, šta ti je potrebno i kuda si krenuo, McDonald’s može biti deo tvoje priče.

NAŠ BREND

Rad u kompaniji McDonald’s je više od posla. Naše poslovanje teži pozitivnom uticaju u svemu što radimo. Nudimo raznovrsnu, kvalitetnu hranu i fantastično iskustvo za naše goste. Ali nije sve samo u milionima obroka koje poslužimo svake godine. Reč je i o gradovima širom Srbije gde ćete naći naše restorane i preko hiljadu ljudi koji rade u njima. Reč je o vama / tebi. Šta god želiš da postigneš u svojoj karijeri – moći ćeš / uspećeš uz McDonald’s.

NAŠA KULTURA

U kompaniji McDonald’s stvari se odvijaju brzo, bilo da je reč o usluživanju gostiju ili o pomaganju zaposlenima u izgradnji svoje budućnosti. U našem radnom okruženju promovišemo fleksibilnost, pružamo prilike / različite mogućnosti, jednakost i razvoj. Zaposleni u kompaniji McDonald’s imaju najrazličitije životne priče, ali dele zajednički pristup – pozitivnost. Znamo da zadovoljni zaposleni doprinose zadovoljstvu potrošača, te zato želimo da uživate u svom poslu. Preko 90% zaposlenih u kompaniji McDonald’s voli fleksibilnost koju im njihov posao pruža. Svi menadžeri su svoju karijeru u našoj kompaniji započeli kao članovi našeg tima u samom restoranu. Većina zaposlenih na direktorskim pozicijama svoju karijeru započeli su u nekom od naših restorana. Svake godine kroz treninge investiramo značajna sredstva u razvoj naših zaposlenih.

TRENING I RAZVOJ

Velike prilike u kompaniji McDonald’s dolaze uz odgovarajuće treninge. Svake godine kroz treninge investiramo desetine hiljada evra u razvoj naših zaposlenih, a svakom od naših 1200 radnika je pružena šansa da bude deo organizovanog treninga koji je baziran na timskom radu, a struktuiran od operativnog do rada u menadžmentu. Plus, sa nama možete steći niz kvalifkacija, od kojih su mnoge svetski priznate.

prijavi se za posao